15 юни 2010

Драмите в "Листопад" продължават...


Утре вечер по турският Kanal D ще се излъчи 159 епизод* на "Листопад" и това ще бъде финала на сезон 4. Както вече бе съобщено на есен сериалът ще бъде продължен с нов, пети по ред сезон, заради големия зрителски интерес. И за да не се размотава сюжетът и действието във филма в стил "Докато свят светува" сценаристите на "Листопад" са решили да заснемат само нови 14 епизода и с това да сложат окончателно край на сагата на семейство Текин.

А българските зрители в момента гледат събитията от трети сезон и тепърва ни предстоят много драматични развои и разгръщане на съдбите и характерите на героите.

Ето обобщената информация относно броя епизоди, сезони и дати на излъчване на "Листопад":



-------------
* номерацията на сериите, излъчвани по bTV, се разминава с оригиналната, тъй като нашата телевизия дели турските епизоди най-общо на две. Така от една оригинална серия от 80 мин. при нас се правят две по 40 мин.

6 коментара:

Анонимен каза...

Хайде, момичета, споделете какво става в последния сезон! Моля ви :)

Анонимен каза...

Моля разкажете какво става в епизодите в пети сезон

Анонимен каза...

za sajalenie, kakto i v jivota ne6tata ne svar6vat dobre.poslednata seria e dosta tejka za gledane, no sigurno kato ia pusnat s prevod ste bade o6te po-tajna:( za men be6e udovolstvie da gledam tozi serial, a i sama da si napravia niakoi izvodi.

Анонимен каза...

Da,..naistina e taka!Posledniqt epizod e mnogo tejuk..Ali Riza umira sam v gradinata...poslednoto ne6to,koeto uspqva da napravi,e da otkusne edna roza...Az mnogo plakah..mnogo.Tri dena ne bqh na sebe si.Izjivqvah vsqka seriq,sqka6 poznavah li4no geroite i bqh supri4astna s tehnite sudbi.Za men LISTOPAD e nai-hubaviqt serial,puskan nqkoga v efira na Bulgarskata televizuq!I nqma nikakvo zna4enie dali e turski,srubski ili ispanski!Vuv filma ima mnogo istini,taka kakto e i v jivota.Az li4no si vzeh mnogo pouki!

Анонимен каза...

Na mene lichno, filma mnogo mi haresva, zashtoto naistina mojesh da si napravish mnogo izvodi ot razlichen harakter....Samo mislq, che ne sa namerili podhodqshtiq artist, koito da zamesti Shefket....

Анонимен каза...

Mnogo e tejka poslednata seriq!Mnogo jalko 4e svar6va taka,tova e nai-hubaviqt seriql ,koito sam gledala!Trqbva6e da zaradva mnogobroinite zriteli s hubav krai!Razo4arovana sam.