19 юни 2010

Резултати от анкетата "Смехурко"


Макар и след няколко перипетии*, анкетата за потребител с най-голямо чувство за хумор "Смехурко" приключи успешно. Победител се оказа алабала&Ники, която спечели гласуването с 37% от гласовете на анкетираните. На второ място се нарежда Dartanian, а почетното трето се присъжда на Фикрет.



* Сега относно перипетиите: през тази седмица Blogger (сайта, на който се хоства блога ни) имаше проблем с визуализирането на добавката с Анкети и проблемът беше повсеместен - потребители от цял свят имаха едно и също оплакване - вместо анкета в блоговете им се показваше само съобщение за грешка. След около 24 часа от Blogger уж отстраниха проблема и всичко с анкетите се оправи - показваха се, успешно се гласуваше и нямаше никакви проблеми... Но за кратко - вчера отново имаше сривове в системата, след отстраняването на които има явна загуба на гласове в анкетите, включително и при нас.

Само едно мога да гарантирам - че както с пълния набор гласове, така и сега - с липсващите, в гласуването водеше алабала&Ники (като при наличието на всички гласове преднината и беше много по-голяма от текущата). Така че с чиста съвест мога да кажа, че алабала&Ники си е безспорният победител в това допитване за човека с най-голямо чувство за хумор.

А относно анкетите - в момента търся друга алтернатива на добавката от Blogger, защото нямам никакво желание да се занимавам повече с бъгавите им приставки. Почти съм се спряла на една добра алтернатива, но сами ще разберете щом се появи новата анкета в блога ни!

Обновено на 20 юни, 18:30: В Blogger продължават да човъркат и за момента последната класация е с пълния си набор от гласове:



Класирането се променя само за трето място, което се печели от soya-fen, а другите две позиции са непроменени: второ място за Dartanian и победителката ни алабала&Ники.

Няма коментари: