29 август 2011

Толга Карел се ожени!

Лошото момче от "Листопад" хвърли поредната бомба в медийното пространство - актьорът се ожени за азербайджанския модел Гюнай Мусаева (Günay Musayeva)!

Толга Карел дълго време присъстваше по страниците на клюкарските издания в южната ни съседка. То не бяха скандали с бивши приятелки, пиянски запои и сбивания, нови изяви като фотограф, но днес екранния Оуз поднесе поредната пикантна новина - вече е семеен! Късметлийката се оказа азербайджанката Гюнай Мусаева, която стана подгласничка на българката Ива Атанасова в конкурса Best Model of the World, който се проведе в края на м.юли в Пловдив.

Именно точно там Толга се запознава с Гюнай и само няколко дни по-късно клюкарските издания поднесоха новината, че Толга е предложил брак на моделката, но тя била отказала, тъй като за момента кариерата и стояла на първо място...

Е, явно приоритетите (или добре замислен пиар ;о) ) на девойката бързо са се променили, защото от няколко дни тя вече е госпожа Карел. Бракосъчетанието се е състояло в Измит, област Коджаели и лично кметът е водил церемонията. Толга изглежда видимо щастлив от събитието и споделя: "Ожених се за жената, която обичам. Това е най-щастливият ден в живота ми!".












Ето и едно кратко видео относно събитието:


Tolga Karel evlendi by oguzhansaran

Но само времето ще покаже дали това е добре направен пиар или искрата на любовта наистина е пламнала помежду им. А дотогава и на Толга, и на Гюнай им пожелаваме щастлив семеен живот!

Няма коментари: