26 април 2011

"Листопад" се завръща...

"Листопад" се завръща на екрана на bTV! Но не бързайте да се радвате, защото завръщането на любимия ни сериал е полвинчато... Какво имам предвид ли?!! Ами това, че от телевизионния канал са решили да ни припомнят как започна всичко в голямото семейство на Али Ръза, т.е. bTV стартират излъчването на филма от начало.

Повторенията започват от днес и ще са всеки делничен ден от 15:30 до 17:00 - време, толкова "удобно" за всички работещи почитатели на "Листопад", че чак да им се чудиш на бТВ-то как успяха да измислят тази програмна 'хватка'!

Е, поне ще си припомним по-хубавия Шефкет и ще видим отново двете сестри, неопетнени все още от покварата на големия град, а също и строгия и достолепен Али Раза от по-слабия му период ;о)...

Приятно гледане на всички, които успеят да седнат пред малкия екран в делничния ден - началото е в 15:30 по bTV. А за останалите - може да си припомните началните епизоди на сериала като погледнете в архива на сайта тук: "Листопад (епизоди от 1 до 20)".

2 коментара:

Анонимен каза...

a koga 6te ima prodaljenie na filma mnogo bih iskala da vidq i kraq

Анонимен каза...

И аз много исках да гледам края, ама сега съжалявам, че го направих... Много тъжно... Всъщност очаквах поне малко по-различен край.