27 юли 2011

Бенну Йълдъръмлар отново в България

Една от най-известните турски актриси прекара част от ваканцията си в България. Българските зрителите са свикнали с Бенну Йълдъръмлар на екрана в ролята й на Фикрет - добрата дъщеря в "Листопад". През тази седмица обаче тя се оказа в Елин Пелин, но не по работа и придружена от майка си Емел.

"Ние сме тук заради нашата много добра приятелка Емилия. Дошли сме й на гости. Истината е, че моята майка не я виждала от много време - от 30 години", казва Бенну.

Дългоочакваната среща премина в спомени. "Няколко дни след като отидох в Истанбул, Емел дойде и ме взе от къщи, за да отидем у тях, а Бенну беше сама, оставена да спи, но тя не спеше, а чакаше на прозореца. И за пръв път Бенну я видях разплакана до прозореца", разказва Емилия.

Актрисата не пропусна да се разходи из Елин Пелин. А появата й събра доста невярващи погледи. След първоначалното учудване феновете на Бенну не пропуснаха да се снимат с нея.


Актрисата обеща, че това не е последното й посещение в България. А сега прочетете и вижте цялото интервю с нея:

Бенну, разкажи ни защо си в България?
Тук сме на гости на една от най-добрите ни приятелки – Емилия. Решихме да я посетим, защото майка ми не я е виждала много години – повече от 30 години. Затова дойдох с майка си при Еми.

Харесваш ли България? Ти си тук за втори път. Какво мислиш за страната ни?
Първият път дойдох само за един ден. Гостоприемността ви е чудесна. А и хората са прекрасни. Кухнята тук е много близка до нашата кухня. И това ми харесва. Имате много красива страна, много зелена. Това е страхотно.

С какво се занимаваш в момента? Имаш ли нова роля?
В момента съм във ваканция. Но имах интервю за нов телевизионен сериал, който започва да се снима в края на август. Затова имам време както за себе си, така и за детето си. Бяхме заедно през изминалите две седмици в Чанак Кале, много близо до морето. И сега съм тук в България, заедно с майка си. След два дена отново се връщам в Истанбул, защото имам да свърша някои неща.

Как се чувстваш тук – в България, при Емилия и съпруга й Слави?
Чувствам се като у дома си. Културите ни са много близки. Да, не сме се виждали от много време, но сякаш времето не е минало. Припомняме си миналите години и се чувстваме чудесно заедно. Мисля, че и майка ми се чувства по същия начин.


3 коментара:

Анонимен каза...

zdraveite, imam sledniq vapros, ako moje da mi pomognete:

ne bqh gledala seriala i poneje sam v maichinstvo reshih da zapalnq vremeto :)

za po-barzo, vmesto po btv, podhvanah seriite vav VBOX, stignah do 251 epizod i krai?! ottam natatak sa kacheni samo na turski?! kade moga da gi namerq na BG?! predvaritelno blagodarq!!!

Феичка каза...

Здравей!

За съжаление дублирани на български са само тези 251 серии. В края на миналата година бТВ спряха временно излъчването на сериала и затова останалите епизоди не ги намираш преведени - просто все още не са излъчени по нашата ТВ...

През тази седмица най-накрая изтече новината, че бТВ подновяват "Листопад" през есента, така че едва през септември ще има още серии на български.

Досега чакахме повече от половин година, така че още месец-два до възобновяването на сериала ни е нищо време, така че още малко търпение :о)

Анонимен каза...

благодаря за инфо-то :)