31 юли 2011

И Толга Карел в България

След като в началото на тази седмица актрисата Бенну Йълдъръмлар бе на гости в родината ни, друг актьор от любимия ни "Листопад" също се оказа на родна земя. Толга Карел бе част от журито на международния конкурс Best Model of the World 2011, който се проведе снощи на Античния театър в Пловдив.

Конкурсът Best Model of the World е създаден от Еркан Озерман, който снощи лично връчи наградите на победителите. Българката Ива Атанасова и сърбинът Даниел Михайлович станаха най-добрите модели в 23-то издание на конкурса. Шоуто бе предавано директно по 14 чужди тв канала.


За шоуто Толга се бе изтупал от горе до долу в бяло. Излизайки пред публиката на Античния театър актьорът предизвика бурни овации и десетки женски писъци. Той се настани на масата пред сцената, но въпреки строгата охрана, доста хора успяха да се промъкнат за автограф. Почитателите му използваха всяка рекламна пауза по време на шоуто, за да хукнат с лист и химикал за заветния подпис. Толга бе в настроение и не отказа на никого.


Веднага след финала на конкурса Карел сподели, че неговата фаворитка е била камерунката. Освен това каза, че не харесвал блондинките, а естествено красивите жени и в този смисъл е твърдо против силикона. След приключване на конкурса Толга продължи да раздава автографи и да се снима с почитатели.


В момента Толга се снима в турски исторически сериал, където играе главната роля на султан Селим Явуз. Плейбоят се превъплъщава в образа на владетеля на Османската империя, живял през XVI век. Проектът е с рекорден бюджет от почти 3 милиона долара, а част от снимките са в Египет.

Султанът е доста противоречива фигура в турската история. Той сам се провъзгласява за халиф-повелител на правоверните след като завладява Мека и Медина. Селим се смята за един от най-кръвожадните и войнствено настроени османски управници. Печели си прозвището Явуз, което означава "жесток", тъй като заповядва да бъдат обезглавени 40 хиляди шиити.

Няма коментари: