20 април 2010

Епизод 119


В деня на делото Оуз има сантиментална среща с бебето си и Джейда, а Ферхунде не се явява в съда. Оуз подозира, че с това си поведение Ферхунде иска да го изнерви и да се признае за виновен...

Тахсин и Фикрет изпращат на автогарата в Адапазаръ Хайрие, но научавайки лошата новина за Шевкет, мигом тръгват с колата за Истанбул. Фикрет не иска да съобщава на майка си лошата новина за брат си по пътя и с тревога я очаква в бащиния си дом...

Семейството все още не знае къде е Шевкет, но той се обажда на неочакван приятел - Седеф. В кратко съобщение я моли да му се обади на определен номер, а след като говорят, влюбената съседка грабва чековата си книжка и буквално излита от къщи. Дали това обаждане ще помогне на Шевкет да си реши проблемите или още повече ще ги задълбочи?

Междувременно Ферхунде решава да действа по своя си начин и отива да моли Яман за снизхождение и прошка относно Шевкет. Но този път удря на камък - Яман е непреклонен и точно когато между тях се заражда бурен скандал, Ферхунде отново припада... Пореден номер или Ферхунде има сериозен здравословен проблем?..

След като се свестява в лекарския кабинет Ферхунде разбира причината за зачестилите припадъци - тя е... бременна и чака дете!














Няма коментари: