24 април 2010

Резултати от първата листопадска фен-класация


Приключи първата листопадска фен-класация за най-добър аватар и подпис, свързани със сериала "Листопад". Всички предложения бяха достойни, но като при всяко гласуване, има фаворити и победители. И така...

В категорията "Най-добър аватар, свързан с Листопад" най-много гласове събра (както се и очакваше) аватара на soya-fen - цели 68, което си е повече от половината гласували (51%). На втора позиция с 16 гласа се нареди аватара на АЛИ РЪЗА, а бронзът отиде при алабала&Ники, за която своя вот са дали 11 човека:


Останалите участници са получили следния брой гласове:
- cookie: 9 гласа;
- Ванилия75, Snejkata и Естел: по 8 гласа;
- sinite o4i и Ивона1: по 2 гласа;
- Magosniwa: 1 глас.

За категорията "Най-добър подпис, свързан с Листопад" гласуваха 120 читатели на блога, като близо 40% от тях (или 47 човека) дадоха своя вот за подписа на Ледената кралица, който се класира на първо място. Среброто отиде за подписа на Ivana_My_Life с 15 гласа, а за трето място се пребориха 2 банера - на Snejkata и на АЛИ РЪЗА с по 14 гласа:


За останалите подписи бе гласувано както следва:
- soya-fen, cookie и Ивона1: по 6 гласа;
- Cheburashka: 4 гласа;
- Magosniwa и sinite o4i: по 3 гласа;
- Ванилия75: 2 гласа.

Тези дни очаквайте новата фен-класация "Най-забавен израз от Листопад"...

5 коментара:

Анонимен каза...

Благодаря, благодаря на всички фенове на Джеврие ханъм!
soya-fen

Анонимен каза...

e nqma kvo da blagodari6 avatara ti e the best ;)

Анонимен каза...

И аз благодаря на всички, които са гласували за мен. aлабала&ники

Анонимен каза...

Аз лично гласувах за soya-fen,но май не е получила необходимите точки,защото ги обра ледената кралица,само не ми я ясно защо сте такива зли и правите метани на някого вместо честно и справедливо да гласувате,мислите ли че тя заслужава вашите авации????

Анонимен каза...

Май нещо не си довидял правилно класирането - Soya-fen отвя конкуренцията и безапелационно спечели в гласуването за най-добър аватар. А злоба виждаме да лъха само от твоя коментар, за съжаление... Всеки е гласувал според вижданията си, така че глас народен, глас божи ;о)