27 април 2010

Епизод 125 и 126


Ферхунде най-накрая решава да започне работа, но тя си търси точно определен работодател. Дали това няма да ядоса голяма част от семейството й и да предизвика пореден скандал...

Близостта между Лейля и Джан се увеличава, но въпреки това адвокатът и съпругата му Оя започват да размислят за развода. Дали Лейля ще се примири с това тяхно колебание?..

Оуз събира пари, за да плати на Ферхунде и да се измъкне от затвора по-бързо. Но изнудването на Ферхунде не и донася пълна 'печалба' - получава само 350 от исканите 500 хиляди лири. Случайно обаче Седеф е забелязала разговора на Ферхунде с приятеля на Оуз. Какво ли ще последва от това неочаквано свидетелство...

На купона за рождения ден на Ипек, на който е поканен и Джем, Неджля е сериозно ухажвана от един от гостите на рожденичката. Това не убягва от вниманието на Джем, но дали ще се породи ревност и нови чувства в него или всичко вече е забравено в миналото?

Заминаването на пепелянката Джаврие от дома на Тахсин е за кратко - набързо набутан парцал в сифона, наводнение... и ето, че Джаврие е обратно в дома на сина си. Привидно злата свекърва е променила отношението си към Фикрет след завръщането си, но дали няма отново да направи опит да направи магия на снаха си?

Най-накрая Ферхунде се озовава в желаната фирма. Още в първия работен ден допуска няколко гафа, но поне е забелязана от шефа - Левент. Но... дали изненадата няма да е прекалено голяма?


ЕПИЗОД 125







ЕПИЗОД 126





Няма коментари: