03 май 2010

Любов извън сценария: Ферхунде и Левент се разделиха


Снимачната площадка на "Листопад" може да събира двойки, но може и да ги разделя. След като преди малко повече от две години Дениз Чакър се запозна с Нихат Алтънкая в процеса на снимките на сериала само преди месец връзката им в реалния живот се разпадна.

През 2008г. екранната им любов прерасна в реална връзка, която непрекъснато беше коментирана и следена от папараците в южната ни съседка. Но за съжаление раздялата на Левент с Ферхунде се случи и на живо - преди месец турската преса съобщи, че Нихат е напуснал Дениз.



Но това явно не се е отразило зле на госпожица Чакър, защото още ден преди раздялата и с Нихат да стане факт за широката публика тя е забелязана да купонясва с приятели в нощен клуб, като компания и е правел известният турски певец Дженк Ерен. Наблюдателни посетители на нощното заведение дори са ги забелязали да си разменят страстни целувки.


Инициатор за раздялата е бил Нихат, но не са ясни причините за разпадането на двойката. Макар че Дениз е доста палава - в началото на декември 2009 папараци я уловиха на влизане в известен истанбулски нощен клуб под ръка с непознат младеж, за който госпожицата твърдеше, че и е само близък приятел...



Но каквото и да пише жълтата преса в Турция, едно нещо е факт - както и на екрана, така и в живота вече Левент и Ферхунде не са двойка... Жалко, защото много си отиваха!

1 коментар:

pppz каза...

Наистина,много си подхождаха,защото и двамата са красиви.Изключвам ненавистта на хората към Дениз Чакър заради ролята й.Тя отлично се справи с нея.Но ако е имала и смелостта да запази част от характера на героинята си...то тогава раздялата е напълно заслужена.Дано греша...защото искам да бъдат заедно!