09 април 2010

Аватари и банери на Фикрет и Тахсин



След снощната серия на "Листопад" и първата целувка между Фикрет и Тахсин задължително трябва да увековечим момента с няколко аватара и банера на младото семейство Башсой...

За да си свалите някой аватар или банер е достатъчно само да кликнете върху него с десен бутон на мишката и да изберете "Save Picture As.." или "Запис на изображението като...".















8 коментара:

Анонимен каза...

Hey feichke , super e saita i mn chesto vlizam, no se kaneh da ti predloja da slojish malko info za tova kakvo shte stane natatuk v seriala... Mislq che e liubopitno na dosta chitateli :)

Анонимен каза...

Molq te otgovori mi kato go prochetesh za da znam :) A by the way - imash li skype?

Феичка каза...

Здравей, Анонимен!

Благодаря за комплиментите относно блога!

По принцип се старая да давам информация в аванс за предстоящите серии, излъчвани по бТВ, но не мога да насмогна на оригиналните епизоди в YouTube, че да напиша всичко, случило се до момента (150 турски епизод)... Затова по-добре малко, но редовно, отколкото наведнъж всичко ;-)... Така ще се загуби интригата :-)

Анонимен каза...

zdr feichke saita e mn hubav p0zdravleniq ;] iskam da popitam moje li da mi kaje6 ot koi serii sa pove4eto snimki ii dali zn v koq seriq fikret razbira vhe e bremenna

Феичка каза...

Снимките в постовете, описващи развоя на събитията епизод по епизод, са от конкретната серия. А по другият ти въпрос не мога да отговоря, тъй като не съм стигнала до този момент в епизодите напред.

Весел ден на всички листопадци!

Анонимен каза...

Здравейте!
Поздравления за сайта. Супер е. А колкото до това,кога Фикрет разбира че е бременна, става в 116 турски епизод.

Феичка каза...

Значи по груби сметки това (Фикрет и бременността) ще се случи в около 150 нашенски епизод...

Анонимен каза...

Здравей :) обожавам ги тези двамцата :D имам доста въпроси... има един банер дето Тахсин е с една риза и целума Фикрет, а тя е с някакво зелено - кафяво облекло, това от кой епизод е? И другата, в онова легло, от кой епизод е това? :)

ако имаш скайп там ми пиши за епизода
моят е ralitoo_witch :)