03 юли 2010

Отговор на загадката от тази седмица...

Тази седмица загадката ви затрудни малко повече, но въпреки това има доста познали верния отговор - мустакатият чичко от снимката е Кемал - бащата на Джем от "Листопад".

Истинското име на актьора е Незих Тунджай (Nezih Tuncay), роден през 1945 година в Истанбул...

От 20 годишен се занимава с актьорство и досега се е снимал в множество филми за големия и телевизионния екран, а също така играе на сцената на различни театри в Турция. Но освен пред камера, Незих Тунджай застава и зад нея - като сценарист. По-известните му филми са "Yasaklar", "Patron duymasin", "Kaçamak", "Ask olsun" (на който е и сценарист), "Döngel kârhanesi" и др.


На последните две снимки Незих Тунджай е заедно с внучка си...

2 коментара:

Анонимен каза...

КАК ЩЕ Е ТОЙ?! Я ВИЖТЕ ТОЯ ОТ ЗАГАДКАТА Е С ИЗПЪКНАЛИ ОЧИ И ТРАПЧИНКА НА БРАДАТА.. А БАЩАТА НА ДЖЕМ Е С ХЛЪТНАЛИ ОЧИ И НЯМА ТРАПЧИНКА!!!!!! ЩО ЛЪЖЕТЕ, ЧЕ Е ТОЙ???!!!

Феичка каза...

Я идете да покрещите някъде другаде и когато се успокоите, пак се върнете на тази статия и разгледайте снимките. И само да вметна - това са фотоси, правени през различни години от живота на актьора и най-нормалното нещо е да има визуална промяна в лицето... Освен това в различните филми се превъплъщава в различни роли и в зависимост от грима и облеклото видът на актьора се променя... Най-простичък пример - Еди Мърфи във "Смахнатия професор" - изигра ролите на 8 различни персонажа, включително и няколко женски образа...