20 януари 2010

Звездите от “Листопад” в “Би Ти Ви репортерите”


Звездите от турския сериал “Листопад” гостуват тази събота и неделя в “Би Ти Ви репортерите”.


Репортерката Кристина Владимирова ще разкрие каква е “българската следа” на снимачната площадка. Една от любимите турски актриси, 65-годишната Гювен Хокна, за първи път ще разкаже какво я свързва с България. В “Листопад” тя изпълнява ролята на майката в голямата фамилия.

Артистката, която иначе е известна с това, че не дава интервюта, с охота споделя подробности пред екипа на телевизията за семейството си и защо е решила да стане актриса. Тя не е единствената с български корени - 9-годишната Шабнем (в ролята на Айше) също е с нашенски произход. Зрителите ще разберат и кой научи Бенну Йълдъръмлар (Фикрет) не само да чете на български език, но и да пее руски детски песнички.

Камерата на Би Ти Ви ще покаже и къщата, където е сниман сериалът. Освен това зрителите ще узнаят дали се живее лесно в една от най-големите туристически атракции в Истанбул. И още - как родената в Германия Фахрийе Евджен (Неджля) попадна на снимачната площадка на “Листопад” и обижда ли я сравнението „ориенталската Моника Белучи”.

Няма коментари: