01 ноември 2010

Фикрет откри стара приятелка в България

Актрисата Бену Йълдъръмлар се видя със своя много близка приятелка, с която са прекъснали връзка. Срещата е била в студиото на "Шоуто на Слави", където предварително са заснели гостуването на турската звезда.


Екипът на Трифонов е открил журналистката Емилия Петрова, която навремето живяла в съседна къща до тази на Бену. Тогава актрисата е още малка и именно българката я е научила да чете на кирилица, както и да пее някои руски песни. Срещата между двете ще бъде излъчена в "Шоуто на Слави" във вторник, 2 ноември, от 22,30 часа.

Междувременно актрисата, която е по-известна като Фикрет, се е срещнала и с българската си колежка Ирена Маринова, която я озвучава "Листопад".

Бену е много впечатлена от София и българската национална кухня. Вчера се е разходила в центъра на столицата и е посетила катедралата "Св. Александър Невски".

В реалния живот тя е щастливо омъжена и има дъщеря на име Ада. На турски името означава "остров" (още за семейството и прочетете ТУК). Освен с участието си в "Листопад" турската актриса е известна и от сцената на Истанбулския градски театър.

Визитата на Бену Йълдъръмлар в София е по покана на "Шоуто на Слави". Миналата година те поканиха и Сонгюл Йоден, по-популярна като Инджи от "Перла". Бену остана само един ден в България. Вчера към 17,30 часа тя се отправи към летището, откъдето замина с директен полет до Истанбул

Няма коментари: