29 ноември 2010

Листопадът продължава...

След недалновидното решение на бТВ да спрат "Листопад" по средата на четвърти сезон, реших тук - в българския сайт на сериала, да няма зимна ваканция. От днес започвам да публикувам в подробности развоя на събитията серия по серия (по оригинална номерация) плюс доста снимки от всеки епизод, като в крайна сметка ще се получи нещо като познатите ни комикси или разкази в картинки. Като допълнение ще помествам и линкове към самата серия, излъчвана по Канал D за тези, които разбират малко или много турски.

По-късно през деня очаквайте първия преразказан епизод, неизлъчван все още по бТВ. Това ще е 136 серия без първите 20-ина минути, които бяха излъчени като част от 251 епизод в петък (26.10) по нашата телевизия.

Следете блога редовно и няма да ви липсва "Листопад"!

4 коментара:

svetla70n каза...

Браво !!

Анонимен каза...

Благодаря, мила феичка!Да си жива и здрава,че благодарение на теб "Листопад" няма да спре тук, в този сайт.Това е достоен отпор на БТВ.

Sani каза...

Само така можем да бойкотираме бюрократите от БТВ, които не се интересуват от зрителското мнение!
Феичка ни показа как разпарчетосват оригиналните серии.

Феичка каза...

Една от нелогичните постъпки на бТВ е точно разпарчетосването на всеки епизод - с това се загубва логическия смисъл и развитие на сюжета, губи се от съспенса и напрежението в сюблимните моменти... Ама всички знаем, че мисленето и логиката не са най-силните страни на програмните директори на бТВ ;о)

Ще продължавам да разказвам епизодите напред, може би ще отхвърлям по 2-3 на седмица, а ако имам повече време - може и по повече!

Лека и спорна седмица на всички ви!