16 ноември 2010

Лейля се сгоди в истинския живот

На рождения си ден Гьокче Бахадър, позната на всички като Лейля от "Листопад" получи предложение за женитба и годежен пръстен. На тържеството през уикенда в Тераса Бар в истанбулския квартал Бейоглу, приятелят й Али Сунал паднал на колене пред актрисата и й поискал ръката. След като казала "да", Гьокче получила годежен пръстен, обсипан със скъпоценни камъни.

Гьокче Бахадър, която е родена на 9 ноември 1981 г. в Истанбул, отпразнува рождения си ден с всичките си приятели. Журналисти забелязаха обаче, че единственият представител от екипа на "Листопад" е нейният любим Али Сунал.


33-годишният Сунал се присъедини с малка роля към екипа в последния пети сезон на сериала. Той също е актьор и е син на един от най-известните турски комици - Кемал Сунал, когото наричат "човекът, който разсмиваше Турция".


Гьокче е завършила актьорско майсторство в центъра за изкуства на Мюджат Гюзен. Участвала е в два сериала, но "Листопад" е този, който я прави истински популярна. Тя разказва, че е научила много от Халил Ергюн и Гювен Хокна, които играят в ролите на нейните родители в сериала. Гьокче харесва героинята си Лейля и казва, че би играла и други образи на хора, излезли от релсите на живота - наркоманка или шизофреничка.



Преди година майката на Гьокче Дилек откри ресторант в истанбулския квартал Суадие. "Майка ми готви много хубаво. Понякога и аз се отбивам в кухнята на ресторанта и приготвям ядене за специални гости", споделя Гьокче.

Няма коментари: