20 февруари 2010

Бену Йълдъръмлар ще бъде водеща на новия сезон на предаването "Стар академи"


Звездата на сериала "Листопад" Бену Йълдъръмлар е родена на 22 ноември 1969 година. Първите й телевизионни участия са в младежки програми на държавната телевизия ТРТ през 1988. През 1990 актрисата завършва Инстанбулския държавен университет и се снима за сефте в сериал. Оттогава досега е участвала в десетина поредици на малкия екран. Най-много слава обаче й е донесъл сериала "Листопад".

Днес Бену води седмично радио предаване, в което интервюира най-успелите турци. Шоуто й държи висок рейтинг вече трета година. В студиото на актрисата са гостували дори министри и партийни лидери. Пред микрофона знаменитостите разказвали за възходите и паденията си, за семействата и хобитата си.

Най-новата изява на Бену ще бъде като водеща на новия сезон на предаването "Стар академи" в Турция. Актрисата и друг път се е изявявала като водеща на телевизионни програми, но никога досега не е била звезда на риалити продукция.

"Дълго обмислях дали да приема. Имам достатъчно ангажименти и спокойно можех да мина без този. Дори мога да кажа, че работата по "Стар академи" ще ми дойде малко в повече. Дъщеря ми Ада обаче е голям фен на шоуто. Тя много искаше да се снимам в него и не можех да й откажа", споделя Бену в интервю за телевизионната притурка на вестник "Милиет".

"Екипът на "Листопад" е много добър. Вече в продължение на три години снимаме заедно и всички се разбираме чудесно. Краят на четвърти сезон е планиран за януари 2010 година. Но дали сериалът ще свърши тогава зависи от рейтингите", споделя талантливата тв звезда.

Няма коментари: