16 февруари 2010

Оуз от Листопад: Блондинките са боклук


Новият турски секс символ Толга Карел, който играе ролята на Оуз Айхан в хитовия сериал "Листопад", не понася блондинките. Наскоро Толга бе гост в едно от най-гледаните турски тв предавания, където с типичния си "цветист" език призна "Русите жени ме отвращават. Голям боклук са!" Водещият на ток шоуто остана изумен от признанията на любимеца на домакините по цял свят. Напоследък актьора непрекъснато се забърква в скандали.

Един от последните скандали около Толга е за това как неговият хайзайн го оставил на улицата заради разюзданото му поведение. Турският мачо е имал преди време сериозна връзка с 3 години по-млада жена от него. Тя била от заможно семейство, което живеело в европейската част на Истанбул. Всичко вървяло добре, но мацката, която учила за юрист, искала двамата да живеят под един покрив. Плейбойският нрав на Толга обаче се проявил и той се дърпал от подобна идея. Накрая на девойката и писнало и го изоставила без много обяснения.

По-късно актьора от "Листопад" заявил пред приятели, че е изгубил любовта на живота си. От тогава не подбирал жените. Важното била бройката. Последната му изгора, с която успяха да го снимат папараците, е клубна танцьорка, която има верига от танцови школи в цяла Турция.

Няма коментари: