01 февруари 2010

Влюбената Седеф най-накрая се омъжи


Невероятно сладката Седа Демир, която играе ролята на платонически влюбената в Шефкет мома от “Листопад”, разкри, че в живота вече носи халка.

“Омъжих се замоя приятел, с когото сме заедно от 4 години, ама не казвайте на никого!”, шегува се ангеловидната актриса. Когато се усмихва, очите й светят. Седа обаче трябва да се мръщи и плаче, когато се превъплъщава в ролята на Седеф. Младата жена решила да се пробва на кастинга за “Листопад”, за да припечели пари, докато учи политология на френски език в Истанбулския университет “Мармара”.

“Колкото и да ви звучи странно, допитванията сред зрителите показват, че жените в Турция не обичат мен, а предпочитат лошата Ферхунде, макар че тя упорито съсипва живота на всички в сериала. Но да ви се похваля, аз съм любимката на свекървите пред телевизора. Те мечтаят синовете им някой ден да доведат снаха досущ като мен.”

А какво ще се случи с нейния образ в сериала? “Седеф обича Шефкет, без да има каквито и да е очаквания. Колкото и да се стреми да избяга от него, даже зад граница, тя ще продължи да го обича до край” пояснява Седа за героинята си.

А за да разберат зрителите дали все пак двамата ще се съберат, Седа шеговито ни съветва да изгледаме всичките серии по Би Ти Ви.

Няма коментари: