13 февруари 2010

Изгонили Джанер Куртаран от поредицата заради наркомански изцепки

Джанер Куртаран


Джанер Куртаран, изпълняващият ролята на Шевкет в сериала "Листопад", е тежко зависим от наркотиците и това е на път да провали кариерата му. Дрогата е и причината той да бъде позорно уволнен от хитовата поредица.


Точно по средата на снимките - някъде около 80-и епизод, продуцентите на сапунката вземат решение да сменят Джанер с колегата му Хасан Кючукчетин (Hasan Kucukcetin). Въпреки че зрителите вече са свикнали с Куртаран в ролята му на Шевкет, екипът на продукцията е категоричен - многобройните му издънки няма как да бъдат простени. Още от старта на сериала Джанер е единственият актьор, който винаги закъснява и забавя снимачния процес. Освен това си позволява да се явява и дрогиран на работа, без да се смущава от състоянието си. Прекаляването с наркотиците на няколко пъти го вкарва в болница, а лекарите не са в състояние да се справят с тежката му зависимост. След уволнението си Джанер постъпва на лечение в психо клиника, но и там не успяват да го откажат от дрогата. Днес актьорът продължава да се друса.


Хасан КючукчетинХасан Кючукчетин


В България са излъчени едва първите 30 епизода от "Листопад", затова зрителите още не са видели смяната на Джанер. С новия му колега Хасан Кючукчетин публиката ще се запознае чак след като бъдат извъртени още 50 серии от хитовата турска сапунка.

4 коментара:

Анонимен каза...

новия не ми харесва, не можаха ли някой по-симпатичен да намерят....

Анонимен каза...

този е отвратителен!Даже все още актьорите не го приемат добре- играта им е неестествена,фалшива-Личи си че и на тях не им е приятен и симпатичен.Той е едър,груб като мечка-с едро безизразно лице-въобще не прилича на милия,замечтан и наивен Шефкет.Даже с изтънчената Ферхунде не си подхождат- а да не говорим с фината и дребничка Седеф.Въобще засега този е пълен провал за провелите кастинга и избрали този актьор.Същевременно го гледаме в много отрицателна роля,в която е противен на зрителите.Така,че засега само сериала губи от това.По-добре друсан Шефкет-отколкото този недолялан и груб,грозен тип!!!

nafsika каза...

този новият е отвратителен!Даже и колегите му не го приемат добре.Играят с него фалшиво,неискрено,неестествено-явно не могат да свикнат с него.Той въобще не подхожда на нежния,замечтан и чувствителен Шефкет.На този новия фигурата му е груба,лицето му е грубо-той не прилича на родителите си в сериала .Не си подхожда с великолепната Ферхунде- а да не говорим за дребничката и много фина Седеф.Просто за мен този избор-на този актьор-за тази роля е ПРОВАЛ!Дори дрогирания шефкет играе и изглежда по-истински.Този е ФАЛШИВ ЗАСЕГА!!Не го възприемам.А и ролята на лошия в "Двама завинаги".Още повече влошава нещата!

Анонимен каза...

Мразя новия Шевкет. Отвратителен е. Не знам как са избрали тоя ГРОЗНИК!