12 февруари 2010

Снимки на Дениз Чакър


Дениз Чакър играе ролята на злата Ферхунде в "Листопад". За да може да повярва в себе си Ферхунде чувства, че трябва да се въздържа от това да прави злини, макар че това трудно и се отдава. Най-голямата й цел е да живее по-добре и да поема от уроците на живота.

В живота актрисата е много далеч от образа на лошата снаха. Тя е весел и забавен човек, а също така много красива жена. Убедете се сами...









5 коментара:

Анонимен каза...

страшна е! любимката ми.

Анонимен каза...

Тя е любимката ми.А също така е и много красива-както в животи,така и в ролята си на Ферхунде-в сериала"Листопад"

Анонимен каза...

ферхунде е много хубава В СЕРИАЛА ТЯ ЖИВЕЕ БЕЗ ПРАВИЛА И ЕДИНСТВЕНАТА КОЯТО НЕ МИСЛИ ЗА ЧЕСТ И ДОСТОИНСТВО

Анонимен каза...

невероятна е красива умна интелигентна и също така не е зла както я описват според сериала... тя не е зла а просто си защитава територията... тя сама каза в сериала ''ако мен не ме нараняват и аз не наранявам'' доста лоши подеяния получи от бившото си семейство..! :* обичам яяя..

Феичка каза...

Напротив - във Ферхунде надделяват отрицателните и негативни качества. Тя е интригантка и дребнава - ако всеки тръгне да си 'връща' и отмъщава на всеки, който волно или неволно ни е засегнал, то тогава този свят ще е само злоба, мъст и негативизъм... Вярно, че Ферхи е амбициозна, но не концентрира енергията си в правилната посока. И докато действа, водена от завистта и злобата си, и реагира отрицателно към всеки, който не и играе по гайдата - до тогава няма да намери истинското щастие за себе си!